Lue miksi asiakkaamme ovat valinneet Lyytin


Jo noin 400 suomalaista ja ulkomaalaista yritystä käyttää Lyytiä tapahtumiensa organisointiin. Palvelumme sopii kaiken kokoisille ja näköisille yrityksille ja organisaatioille, yhden hengen tapahtumatoimistoista isoihin, monikansallisiiin pörssiyrityksiin ja julkisiin organisaatioihin.


Lyyti on luotettava, yli 4000 käyttäjän rakastama palvelu

Lyytillä on noin 3000 yksittäistä käyttäjää ja he ovat järjestäneet palvelullamme yli 30 000 tapahtumaa joihin on tullut yhteensä yli 3 000 000 ilmoittautumista. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa; 98 % asiakkaistamme suosittelee palveluamme tapahtumien hallinnointiin koska se säästää heidän työaikaansa.

Eduskunta
KELA
RAY
MTV Media
Finnkino
OP-Pohjola

Lyyti vapauttaa ihmiset tekemään niin sanottuja oikeita töitä

Organisointi on helpottunut huomattavasti. Lyyti on tehty niin käyttäjäystävälliseksi että ensimmäisen käyttökerran jälkeen ohjelma on jo omaksuttu. Uuden tapahtuman luominen käy nopeasti, sillä Lyytiin voidaan tallentaa valmiita ulkoasumalleja yrityksen logolla ja tiedoilla.

Kaarina Juote, OP-Pohjola (evento+S&A 6/2013).

Selvitä sopisiko Lyyti sinun tapahtumaasi varten

Tilaa ilmainen esittely ja juttele myyntitiimimme kanssa tapahtumasi organisoinnista ja tarpeista. Selvitä voisiko Lyyti helpottaa sinunkin työtäsi.

"Finnkinon yrityspuolella järjestetään erilaisia tilaisuuksia muutama kuukaudessa, ja näiden keskimääräinen osallistujamäärä on 100 henkeä. Finnkino oli jo siirtynyt manuaalisesta sähköposti-excel -työskentelymallita käyttämään kutsuissaan älytekstiviestejä, mutta tämä ei kata kaikkia tapahtumatoiminnan tarpeita.

Tarve olikin viestiä jatkossa laajemmin myös sähköpostitse ja ottaa ilmoittautumisia vastaan sähköisesti. Myös tarve asiakasviestinnän kehittämiseen ja palautteen keräämiseen olivat Lyytin hankinnassa tärkeitä tekijöitä.

Finnkinon yritysmyynti käyttää myös Lyytin mobiiliversiota ja on todennut sen toimivan hyvin. Lyytin mobiiliapplikaatiolla on erittäin kätevää ja nopeaa lukea osallistujat sisään ovella. Suosittelen Lyytin mobiiliapplikaatiota lämpimästi!"

Finnkino. Kari Pääkkö, Finnkino

"Leppäkosken Sähkö -konserni haluaa tuottaa kestäviä energiaratkaisuja muuttuviin tarpeisiin - Lyytin avulla voimme toimia strategiamme mukaisesti myös ilmoittautumisten hallinnassa.

Ennen hoidimme tilaisuusjärjestelyitä sähköpostin ja osallistujaexcelin avulla, nykyisin erityyppiset tapahtumat hoituvat helposti Lyytissä. Lyytin parhaimpia ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys, selainpohjaisuus, muistutusten lähettäminen ja tapahtuman tietojen sekä raporttien jakaminen suoraan kollegalle tai esimiehelle.

Viestinnällisesti katsottuna on myös hienoa luoda visuaalisesti yhdenmukaisia kutsuja ja materiaalia. Vanhaan toimintatapaan palaaminen tuntuisi nyt mahdottomalta, kun Lyyti mahdollistaa meille joustavan ja työaikaa säästävän tavan kerätä porukka kasaan niin pieniin sisäisiin tilaisuuksiin kuin isoihin asiakastapahtumiin."

Leppäkosken Sähkö. Anna-Mari Nyyssönen, Leppäkosken Sähkö -konserni

"Exceleiden ja sähköpostien pyörittelyt ovat tapahtumien osalta taaksejäänyttä elämää.

Organisointi on helpottunut Lyytin myötä oleellisesti. Lyyti on näppärä ja helppokäyttöinen softa, joka taipuu moneen. Lyytillä on kätevä järjestää ja toteuttaa alusta loppuun niin henkilökunnan kokoontumisia kuin monen sadan hengen tapahtumiakin.

Asiakaspalvelu on erinomaista ja nopeaa – lyytiläisiltä löytyy aina ratkaisu ongelmaan."

"Tampereen Nuorkauppakamarissa Lyyti otettiin käyttöön LIO-vuotenani tilanteessa, jossa lähes 30 projektipäällikköä vastasi yli 70 vuosittaisen tapahtuman hallinnasta sähköpostein, puheluin ja excel-listoin, kukin tyylillään. Tähän päivään mennessä olemme käyttäneet Lyytiä liki 250 tilaisuuteen hallituksen kokouksista tuhansia vastaanottajia tavoittavaan Sijoitusmessuun, eikä paluuta vanhaan tapaan enää ole.

Lyytin selkeys, monipuolisuus ja käytettävyys ovat ensiluokkaisia. Käytön oppii päivässä ja jälki on ammattimaista. Reaaliaikainen osallistujatieto ja oikea-aikainen tapatumainfo kannustavat aktiiviseen osallistumiseen.

Lyytin käytöstä automaattisesti muodostuva tapahtumahistoria toimii mallina tulevien vuosien toimijoille ja on muodostunut tärkeäksi osaksi jatkuvaa oppimistamme projekteissa, Euroopan parhaan nuorkauppakamarin arvon mukaisesti."

  • He kirjoittavat meistä:
  • Evento Awards
  • Turkulainen
  • Turun Sanomat
  • Yrittäjätlehti

Tarvitsetko helpotusta tapahtumasi organisointiin?

Klikkaa viereistä painiketta ja pyydä ilmainen esittely niin voit keskustella myyntitiimimme kanssa tapahtumasi organisoinnista Lyytillä.