Hallinnoi tapahtumasi tapahtumanhallintapalvelulla


Organisaation, joka toistuvasti järjestää tapahtumia ja erilaisia tilaisuuksia, kannalta on erittäin tärkeää että organisaatio pystyy näkemään tarkan kokonaiskuvan tapahtumatoiminnastaan. Kuinka muuten yritys pystyy päättelemään onko tapahtumien järjestäminen kannattavaa organisaation toiminnan kannalta?


Pyydä ilmainen esittely ja opi lisää

Jätä yhteystietosi seuraavalla sivulla niin kerromme mielellämme lisää Lyytistä.

Tapahtumasi nettisivu kerää ilmoittautumiset

Luot muutamassa minuutissa oma ilmoittautumissivu joka kerää osallistujien tiedot talteen puolestasi. Enää sinun ei tarvitse käyttää työaikaasi tietojen kopiointiin sähköpostista exceliin. Lyyti-palvelu automatisoi manuaaliset työvaiheet ja sinä voit keskittyä tärkeämpiin työtehtäviin.

Verkkopohjainen ilmoittautumislomake läppärissä.
Tapahtuman järjestäminen on manuaalista työtä sinulle.

Kasvata osallistujamäärää tapahtumaviestinnällä

Lyyti auttaa sinua saamaan tapahtumasi kohdeyleisösi tietoisuuteen. Voit jakaa ilmoittautumissivun valitsemallasi tavalla: lisää linkki sähköpostiin tai tekstiviestiin, jaa linkki Facebookissa tai lisää se omille nettisivuillesi. Lyytistä saat myös automaattisen tapahtumakalenterin jonka voit lisätä nettisivuillesi.

Näe tarkka kokonaiskuva toiminnasta raportoinnilla

Osallistujamäärät, lipunmyyntitulot, osallistujien palautteet sekä kaikki muut tapahtumiesi avaintiedot ovat turvallisesti tallessa Lyytissä. Kaikki tiedot ovat reaaliajassa ja verkkopohjaisten raporttien ansioista ne ovat helposti jaettavissa kollegoidesi, esimiehesi ja muiden osallisten kanssa.

Tehosta tapahtumatoimintasi Lyytillä!

Koe kuinka Lyyti helpottaa tapahtumien hallinnointia

Tilaa ilmainen esittely ja keskustele asiantuntevan myyntitiimimme kanssa Lyytin tuomista ratkaisuista ja selvitä sopisiko palvelu sinun tapahtumaasi varten.